Atelierul de final de an

Image

Anul Nou este de multe ori prilej de evaluare a anului care a trecut, strângere de inimă pentru lucrurile rămase neclare, relaţiile neîmplinite şi planurile nematerializate şi aruncări de speranţe vagi dar optimiste spre noul an.

Anul acesta, în apropiere de Anul Nou, te provocăm să priveşti anul care a trecut şi cel spre care te îndrepţi.

Te invităm să-ţi aminteşti de tine, cel care ai parcurs un an întreg 2013, să înţelegi ce s-a întâmplat cu tine şi pe unde te-a dus efectiv timpul, ce ai apreciat la tine şi la timpul tău şi ce altceva ţi-ai mai fi dorit să existe în viaţa ta.

Iar după asta, te ajutăm să păşeşti spre un 2014 în care să fii mai fericit sau la fel de fericit pe cât ai fost în 2013!

Cum vom face asta?

Folosindu-ne de minţile noastre şi de capacitatea de a ne adresa întrebări, de a găsi răspunsuri sau de a nu primi niciun răspuns deocamdată, de ceva culori, muzică, foi albe si de capacitatea de a ne plasa conştient într-un loc mai bun în anul care vine.

Cum vă puteţi înscrie?

Trimiţând un e-mail la adresa de contact: smarttimeforme@gmail.com sau completând câmpurile de contact de mai jos , până în data de 18 decembrie inclusiv.

Când va avea loc atelierul?

20 decembrie între orele 18 – 21, locul urmând să fie anunţat ulterior.

Facilitatorul de reflecţii şi intenţii aruncate spre noul an este Patricia iar contribuţia pentru acest atelier care va dura 3 ore este de 50 ron.

Vă aşteptăm!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s