Atelier de parenting intelept

Image

Atelier de parenting intelept

– cum sa fii un parinte mai bun pentru copilul tau devenind o persoana mai buna –

Dragi parinti,

V-am pregatit un atelier de parenting. Daca va asteptati la sugestii sau “instrumente” cu care sa va convingeti/influentati/persuadati copilul sa faca ceva din ceea ce vreti voi sa faca si sa fie in feluri in care doriti voi pentru el sa fie, atunci nu va pierdeti vremea cu acest atelier.

Cautam o mana de parinti constienti de sine si care doresc sa lucreze cu propria persoana in a deveni parinti mai buni pentru copiii lor, devenind ei insisi persoane mai bune.

De ce ati veni la atelierul smarttime de parenting intelept?

–          Pentru ca stiti ori vreti sa aflati influenta iubirii si a acceptarii de sine in cresterea copilului propriu;

–          Pentru ca vreti sa invatati mai multe din erorile si greselile pe care credeti ca le faceti in cresterea copilului;

–           Pentru ca intuiti ca ceea ce faceti, simtiti si spuneti ca parinti si ca persoane, il influenteaza pe copilul dvs mai mult decat ceea ce il sfatuiti sa faca;

–          Pentru ca vreti ca fiul sau fiica dvs sa devina constienti de dvs in viata lor, mai degraba prin iubirea, acceptarea si libertatea pe care le daruiti, decat prin dulciurile, hainele si jucariile pe care le cumparati.

Facilitatorul acestui atelier este Patricia Stan, psiholog clinician atestat COPSI, format in psihoterapia experientiala si in formare in psihodrama clasica, specializat in consilierea individuala copil, adult, familie si in problematicile educationale ale copilului.

Cand ne intalnim?

Vineri, 21 februarie 2014 intre orele 18:30 – 20:30
Adresa: Soseaua Stefan cel Mare, nr. 60, bloc 41, scara B, etaj 1, apartament 32, interfon 032 (la 7-10` de statia de metrou Obor).

Va inscrieti trimitand un e-mail la smarttimeforme@gmail.com sau completand campurile de contact de mai jos, specificand numele atelierului si lasandu-ne un numar de telefon.

Pentru pagina Facebook a atelierului, intrati aici.

Tariful: 40 Ron

Atelierele smarttime sunt realizate cu iubire si deschidere spre oameni, fie ei oameni mai mici sau oameni mai mari. Punem in ele cele mai bune ingrediente de atentie, acceptare, deschidere si respect,  pentru a creste frumos dinspre interior spre in afara.

smarttime – Making each day count!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s