Consiliere

 In viata de zi cu zi, fiecare dintre noi se confrunta cu dificultati, incertitudini, situatii carora incercam sa le gasim un raspuns – in relatiile noastre, la locul de munca, in forul nostru interior. Consilierea este ca un fel de curatenie in camarile interioare: la intervale regulate avem nevoie sa aerisim, sa aspiram, sa scuturam si sa mai schimbam pozitionarea lucrurilor prin camere pentru a ne simti bine in locul in care “stam”.

  Specific, incertitudinile si situatiile blocante din relatii, situatiile de criza personala sau profesionala, momentele de tranzitie spre o alta etapa a vietii sau spre un alt fel de a fi, nevoia de crestere personala, nevoia de a activa noi feluri de a fi si de a te simti in pielea ta, nevoia de reconsiderare a contextului tau de viata, a relatiilor si persoanelor de care esti inconjurat, toate acestea pot fi abordate prin intermediul consilierii psihologice.

     Daca vrei sa afli mai multe informatii sau sa programezi o intalnire cu unul dintre specialistii nostri, completeaza campurile de contact de mai jos. In cel mai scurt timp posibil de la primirea mesajului, unul dintre specialistii nostri va lua legatura cu tine.

* Specialistii nostri:

eu

Patricia Stan este psiholog clinician sub supervizare acreditat COPSI, format in Dezvoltarea personala de grup si in Psihoterapia experientiala, in prezent  fiind in formare in Psihodrama clasica. Patricia este specializata in consilierea individuala a copilului, adultului, familiei si in problematicile educationale ale copilului. 

Mai multe informatii despre ariile de competenta acoperite de Patricia aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s