Life coaching

     Sa presupunem ca vrei sa faci o calatorie. Iti stabilesti unde vreti sa ajungeti, de cine vrei sa fii insotit sau nu, de ce resurse ai nevoie, cam cat timp iti va lua pentru a planifica si pentru a atinge ceea ce ti-ai propus si care ar putea fi eventualele obstacole in calea calatoriei mult visate.

     Life coaching-ul functioneaza cam ca in metafora de mai sus, focalizandu-se pe momentul prezent, pe ceea ce iti doresti sa obtii in viitor si pe obstacolele sau resursele la care poti face apel pentru ati atinge obiectivele.

    Fara a merge intr-o analiza de profunzime a trecutului si a motivatiilor din trecut (ca in consiliere si psihoterapie), abordarea din life coaching mentine focusul pe momentul prezent si pe ceea ce iti doresti sa obtii in viitor. Life coach-ul te va insoti pe acest traseu, ajutandu-te sa constientizezi resursele pe care le ai la indemana, obstacolele care iti apar pe traseu, creionarea perspectivei din viitor si implementarea unei decizii sau a unei actiuni in momentul prezent.

    Life coaching se focalizeaza pe solutii si pe autonomizarea clientului in abordarea propriei vieti. De aceea sesiunile de lucru vor fi insotite de teme pe care clientul le va avea de rezolvat in timpul dintre intalnirile de lucru, precum si de instrumente self – help.

   Pentru mai multe informatii, intrebari sau programarea unei sesiuni de life coaching, completeaza campurile de contact de mai jos:

* Specialistii nostri:

eu

Patricia Stan este psiholog clinician sub supervizare acreditat COPSI, format in Dezvoltarea personala de grup si in Psihoterapia experientiala, in prezent  fiind in formare in Psihodrama clasica. Patricia este specializata in consilierea individuala a copilului, adultului, familiei si in problematicile educationale ale copilului. 

Mai multe informatii despre ariile de competenta acoperite de Patricia aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s