Psihoterapie

     Psihoterapia actioneaza in profunzimea structurii si personalitatii persoanei. Este ca un fel de casa careia vrei sa-i aduci imbunatatiri. Asa incat s-ar putea sa vrei sa spargi unii pereti, sa maresti sau sa micsorezi incaperile, ori sa adaugi noi camere. Ceea ce vei obtine la final va fi o noua structura construita pe o veche structura, dar adaptata in momentul prezent nevoilor si realitatii.

   Specific, interventia in psihoterapie este sanogena, de vindecare a unei anumite parti din sine, spre deosebire de consiliere, unde interventia psihologica este de natura preventiva si de dezvoltare.

   Pentru mai multe informatii sau pentru programarea unei intalniri cu unul dintre specialistii nostri, completeaza campurile de contact de mai jos. In cel mai scurt timp posibil de la primirea mesajului, unul dintre specialistii nostri va lua legatura cu tine.

* Specialistii nostri:

eu

Patricia Stan este psiholog clinician sub supervizare acreditat COPSI, format in Dezvoltarea personala de grup si in Psihoterapia experientiala, in prezent  fiind in formare in Psihodrama clasica. Patricia este specializata in consilierea individuala a copilului, adultului, familiei si in problematicile educationale ale copilului.

Mai multe informatii despre ariile de competenta acoperite de Patricia aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s