Roxana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cine sunt?

Poate ca pentru unii este important ca am studii psihologice, universitare si postuniversitare, insa ce mi se pare mie important… este calitatea de om.

Sunt un OM. Vreau sa cred ca sunt un om in cel mai adevarat, pozitiv si autentic sens al cuvantului. Imi plac oamenii in general si copiii in mod special. Ma fascineaza psihicul si relatiile interumane.

 De ce sunt aici?

Cred ca timpul poate fi mai condensat sau mai diluat, poate parea infinit sau mult prea scurt in functie de ce facem in acest timp.

Pentru mine este mai putin relevant faptul ca timpul trece sau nu foarte repede. Este important cum trece.  E important ca atunci cand privesc inapoi sa privesc cu placere si fara regrete.

Imi place sa ma joc si sper sa nu pierd niciodata aceasta bucurie. Brancusi spunea ca murim atunci cand incetam sa mai fim copii. Foarte intelept .  Asadar am grija sa conserv copilul din mine si pot sa va invat sa faceti acelasi lucru. (Ma amuz gandindu-ma la extraordinara cursa cu avioane de hartie pe care am experimenta-o de curand cu colegii de munca. Fabulos! )

Incerc sa fiu mereu cu ochii deschisi si sa ma bucur de experientele si de frumosul ce ni se ofera.  E important sa vedem, sa constientizam si sa invatam sa ne bucuram. Acesta cred ca este domeniul in care pot fi de ajutor si altor oameni.

 Asadar  sunt aici pentru a-mi oferi si mie si  voua timp de calitate!

One thought on “Roxana

  1. Pingback: Exersand Craciunul | smarttime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s